Com Hem, nytt avtal 170701, passa på och få en mycket bättre TV-bild!

BRF SOLLIDEN HAR TECKNAT GRUPPAVTAL MED COM HEM

Ert nya gruppavtal innebär att varje hushåll i föreningen/fastigheten får tillgång till följande:

• Några av Sveriges populäraste tv-kanaler i vårt tv-abonnemang TV Bas ingår, som för närvarande omfattar följande kanaler:

I Gruppavtalet ingår också en digitalbox. Behöver du ett Syskonabonnemang för digital-tv på en annan tv? Passa på att beställa det samtidigt. Vill du teckna ett större tv-abonnemang får du förstås rabatt.

Tack vare gruppavtalet rabatteras ett abonnemang per tjänst och hushåll. Du har tillgång till dina Gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan din förening/fastighetsägare och Com Hem gäller. Normal leveranstid efter att vi har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök comhem.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev. Alla priser är per månad inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten at justera priser.

Så här tar du del av dina tjänster

För att kunna använda tjänsterna i gruppavtalet behöver du göra en beställning. Surfa in på comhem.se/gruppavtal och följ instruktionerna eller ring Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20.

Har du ett avtal på bredband och/eller digital-tv via en annan leverantör och har tänkt säga upp det är det lämpligt att se över din uppsägningstid.

Com Hem, nytt avtal 170701, passa på och få en mycket bättre TV-bild!