Nya lås och kvittera ut nycklar

Hej!

Nu har vi fått alla våra lås.                                                                                                             Nästa vecka kommer vi ha två tillfällen att kvittera ut nycklar och veckan efter 1 tillfälle.

Kvitteringen är i vår föreningslokal på Nolbygatan 5B, ingång från gården.Ägare av lägenheten ska kvittera ut nycklarna, inget ombud eller fullmakt är ok.

Ni kommer att få tre nycklar per lägenhet. Man kan köpa fler med en kvittens från föreningen. Ej ok att göra egna kopior.

25 juni kl. 18-20                                                                                                                                    26 juni kl. 18-20                                                                                                                                      3 juli kl. 18-20

Om det inte skulle passa så kontakta kristopher@kkbconsulting.se så får vi försöka hitta en annan lösning. Efter detta kommer vi att påbörja länsbytena med ett hus i taget.

Vi ska försöka samla ihop alla gamla lås och nycklar. Så det är bra att ni redan nu försöker få koll på alla era nycklar som ni har.

Trevlig Sommar önskar Styrelsen