Sommarpaviljongen på innergården

Information Sommarpaviljongen!

Bokningslista

Ligger i paviljongen, boka upp dig om det är ledigt. Tänk på att dämpa ner ljudnivån när kvällen kommer för att inte störa de som vill sova och har sovrummen mot innergården.

Toalett

Använd toaletten vid kontoret eller i er lägenheten ni som har festen/ fikat/ mötet/ middagen.

Dynor

Dynor till trädgårdsmöblerna finns i källaren i huset Nolbygatan 5B. Din lägenhetsnyckel går till dörren i mitten av C-husets källare. Där finns dynorna och lägg alltid tillbaka dom.

Köket

Använd gärna köket, kylskåp mm. Och självklart städar du efter dig.

Grillen

Grill finns att låna, står typ invid väggen av C-huset på innergården. Grillgallret ska alltid rengöras efter användning, för allas trevnad.

Kolrester

Ett kärl kommer att finnas där du kan hälla det släckta kolet.

Allmänna ordningsregler

Normalt ska ”frid råda” både inomhus och på gården mellan kl. 22.00 – 07.00 vardagar och kl. 23.00 – 08.00 helgdagar. Om ni planerat in en fest eller några andra trevligheter är det bra om ni innan tillställningen informerar era grannar och/eller sätter upp en lapp i porten med info om att ni ska ha fest. Acceptansen brukar då öka markant om berörda blivit informerade.

OBS! Släng inte skräp, tuggummi mm. på innegården. ”Papperskorgen” på innergården är ej avsedd för hundbajs eller annat skräp som ska slängas i soprummet.

Vid eventuella frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta någon av oss i styrelsen.

 

 

 

Trevlig stund på gården önskar styrelsen i Brf Solliden.