Påminnelse om sophantering och återvinning

Gällande vår gemensamma sophantering så har det tyvärr kommit till vår uppmärksamhet att det förekommer en del oönskat avfall och grovsopor i vårt soprum, detta leder till problem både för miljön och för vårt eget boende. Därför vill vi påminna alla medlemmar om de viktiga riktlinjerna för sophantering i vår bostadsrättsförening.

Vi ber er att endast slänga hushållssopor, plast, glas, små kartongförpackningar, matrester, och icke farliga material i sopkärlen som finns i soprummet. Större elektronik, som mikrovågsugnar och liknande, får absolut inte slängas här. Om ni har elektroniska produkter, möbler, sprayburkar eller flyttkartonger som ni vill göra er av med, vänligen använd kommunens miljöstationer eller återvinningscentraler. Där kommer de att tas om hand om på rätt sätt.

Genom att följa dessa enkla regler kan vi tillsammans göra en stor skillnad och bevara vårt bostadsområde rent och säkert för oss alla. Vi värnar om vårt gemensamma ansvar och ber er därför att vara medvetna om hur vi hanterar våra sopor.

Om ni har några frågor eller funderingar kring sophanteringen, tveka inte att kontakta oss i styrelsen. Tillsammans kan vi se till att vårt bostadsområde förblir en trivsam plats att bo på.

Tack för er förståelse!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen