Sommar och gården, att tänka på!

Tänk på att vattna våra fina sommarblommor som finns vid din port och vår innergård.

Information Sommarpaviljongen!

Bokningslista, ligger i paviljongen, boka upp dig om det är ledigt. Tänk på att dämpa ner ljudnivån när kvällen kommer för att inte störa de som vill sova och har sovrummen mot innergården.

Toalett, Använd toaletten vid kontoret eller i er lägenheten ni som har festen/ fikat/ mötet/ middagen.

Dynor, Dynor till trädgårdsmöblerna finns i källaren i huset Nolbygatan 5B. Din lägenhetsnyckel går till dörren i mitten av C-husets källare. Där finns dynorna och lägg alltid tillbaka dom.

Köket, Använd gärna köket, kylskåp mm. Och självklart städar du efter dig.

Grillen, Grill finns att låna, står på innergården. Grillgallret ska alltid rengöras efter användning, för allas trevnad.

Kolrester, Ett kärl kommer att finnas där du kan hälla det släckta kolet.

Allmänna ordningsregler, Normalt ska ”frid råda” både inomhus och på gården mellan kl. 22.00 – 07.00 vardagar och kl. 23.00 – 08.00 helgdagar. Om ni planerat in en fest eller några andra trevligheter är det bra om ni innan tillställningen informerar era grannar och/eller sätter upp en lapp i porten med info om att ni ska ha fest. Acceptansen brukar då öka markant om berörda blivit informerade.

OBS! Släng inte skräp, tuggummi mm. på innegården. ”Papperskorgen” på innergården är ej avsedd för hundbajs eller annat skräp som ska slängas i soprummet.

Vid eventuella frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta någon av oss i styrelsen.

Trevlig stund på gården önskar styrelsen i Brf Solliden.